Over &klevering

Over ons2019-03-29T16:21:24+00:00

Over Ons

&klevering is opgericht in 1992 en door de jaren heen uitgegroeid tot een smaakvol, origineel en herkenbaar woonaccessoires label. Met drie winkels en een webwinkel is &klevering een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Naast onze eigen producten bieden de winkels ook (kook)boeken, kinderartikelen en heel veel originele cadeaus van andere merken.

Vacatures

Allround Medewerker Groothandel & Klevering Sales & Office – Amsterdam

Als Allround Medewerker ondersteun je het sales team (B2B). Je bent het aanspreekpunt voor (toekomstige) klanten, logistiek en verschillende partners. Diversiteit en afwisseling staan centraal. Van het verwerken van orders ga je over op klantcontact en zorg je ervoor dat het logistiek proces goed verloopt. Onze groothandel ‘&k amsterdam’ zit in een groeifase en wij zoeken een enthousiast iemand die mee helpt het klantenbestand uit te breiden en te onderhouden (relatiebeheer).

Werkzaamheden:
–         Orders invoeren
–         Administratieve afhandeling en verwerking van orders
–         Onderhouden en uitbreiden van ons (Internationale) klantenbestand
–         After sales
–         Ondersteunen van beursactiviteiten, waaronder M&O in Parijs
–         Ondersteunen van het salesteam op alle mogelijke manieren

Onze ideale kandidaat:
–         Is een enthousiast iemand op HBO- niveau of MBO-niveau met ervaring
–         Is communicatief sterk
–         Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, derde taal (Frans) is een  pré
–         Heeft affiniteit met de markt waarin ‘&k amsterdam’ zich bevindt
–         Is een proactieve teamplayer met oog voor detail
–         Werkt graag in een dynamische omgeving
–         Is een pittig type die weet van aanpakken: “boem-boem-boem”
–         Denkt in oplossingen

Wie zijn wij?
Wij zijn een groothandel in woon- en cadeauaccessoires met een eigen label ‘&k amsterdam’. De collectie wordt ontworpen en samengesteld door ons eigen product development team. Naast de groothandel voeren wij drie winkels onder de naam &klevering in Amsterdam. Wij werken met een jong en enthousiast team en zijn altijd op zoek naar uitdagingen. Onze producten vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime junior functie op onze sales afdeling. Een functie in een creatieve, jonge en dynamische omgeving in een tof pand in Amsterdam Noord. We werken hard, maken veel lol en doen soms een beetje gek. Herken jij jezelf in deze binnendienst functie? Stuur je motivatie, CV en foto naar sales@klevering.nl


Designer &k amsterdam (& klevering)

Wij zijn op zoek naar een creatief talent, dat zich thuis voelt in de commerciële sector! Creëren zit in je bloed en je hebt een liefde voor ontwerpen. 

Werkzaamheden
We zijn op zoek naar versterking van ons creatieve team. Passend binnen de stijl en het kwaliteitsniveau van & klevering ben je medeverantwoordelijk voor de nieuwe collecties van het label ‘&k amsterdam’.

Met het product development team ontwikkel en ontwerp je de nieuwe collectie van &k amsterdam, die twee keer per jaar wordt gepresenteerd.
Je bent samen met het creatieve team verantwoordelijk voor het gehele proces: het bepalen van de trends tot het opzetten en uitzetten van de collectie. Binnen deze werkzaamheden doet & klevering een beroep op jouw eigen inzicht en gevoel voor esthetiek, maar met & klevering’s identity als uitgangspunt.

Functieprofiel
Je zit vol ideeën en bent vernieuwend, ondernemend, nieuwsgierig en uiteraard creatief! Je houdt ervan om samen te werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent nauwkeurig, gedisciplineerd en werkt consciëntieus. Je hebt uitmuntende ontwerpvaardigheden en weet je collega’s te overtuigen van jouw ideeën. Of je nu werkt aan een speciaal project of de collectie vormgeeft: je ambitie is altijd leidend.

Vaardigheden en ervaring
–        Opleiding: Je hebt een creatieve hbo-opleiding afgerond;
–        Je bent bekend en hebt affiniteit met het merk &k amsterdam;
–        Je hebt gevoel voor esthetiek en het ontwikkelen van producten en materialen;
–        Je bent visueel sterk en conceptueel krachtig, je ziet het groter geheel;
–        Kent en bedenkt de laatste trends, hebt affiniteit met mode en kunst;
–        Kennis van het Adobe pakket is een must;
–        Communicatie vind jij belangrijk! Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen;
–        Je houdt van een goede brainstromsessies;
–        Je kan onder druk werken en deadlines schrikken jou niet af;
–        Een pre: Je bent bekend met het productieproces in Azië, overhandigen en uitzetten van opdrachten in Azië en Europa. Waaronder coördineren en                          managen van samples;
–        Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal;
–        Geen vliegangst: 2 x per jaar naar China.

Wij bieden een uitdagende en creatieve fulltime functie aan binnen een jong en dynamisch bedrijf. Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de groei van ons label ‘&k amsterdam’ wereldwijd én daarbij je talent en design skills volledig in te zetten?

Stuur dan een mail met je motivatie, cv (incl. pasfoto) en portfolio naar ayfa@klevering.nl

———————————————————————————————————————————————————————————————

RUNNER – Logistiek Medewerker

Voor ons magazijn in Amsterdam Noord zijn wij per direct op zoek naar een Runner. Je bent samen met een andere runner verantwoordelijk voor ontvangst en verwerken van ingekomen goederen, en het verdelen en vervoeren van de goederen naar onze winkels in Amsterdam. Het betreft een functie voor 4-5 dagen per week.

&klevering is met 3 winkels en een webwinkel een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Naast het eigen label ‘&k amsterdam’, bieden de winkels ook (kook)boeken, kinderartikelen en heel veel originele cadeaus van andere merken.

Wij bieden een functie in een kleine, creatieve en dynamische omgeving waarbij pro-activiteit belangrijk is. Je kan rekenen op een prettige, informele werksfeer, collegialiteit en er is ruimte voor eigen inbreng.

Ben je in het bezit van een rijbewijs(!), niet vies van aanpakken en kan je goed overzicht houden? Stuur je motivatie en CV naar anouschka@klevering.nl 

———————————————————————————————————————————————————————————————

Franchise

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers, die samen met ons de succesvolle winkelformule &klevering willen uitbreiden. Op dit moment hebben wij 3 winkels in Amsterdam, waaronder 1 franchise. Wil jij met ons meegroeien met bijvoorbeeld een winkel &klevering Haarlem, &klevering Maastricht, &klevering Rotterdam, &klevering Utrecht of &klevering … Wij werken met een 100% franchise formule, helpen je graag met het opzetten van de winkel in onze sfeer en helpen je met een startvoorraad. Ben je super enthousiast en heb je altijd al een eigen winkel willen hebben, dan is dit je kans! Mail ons met motivatie en onderbouwing naar info@klevering.nl

“Nederlands design met een twist”

B2B

Naast de &klevering winkels, hebben wij ook een groothandel met ons eigen merk ‘&k amsterdam’. Een merk dat is opgericht in 1992 met de ambitie kleurrijke, creatieve decoratie en geschenken te creëren om het dagelijkse leven thuis op te vrolijken. Karakteristiek voor het merk is Nederlands design met een twist. Moderne items worden afgewisseld met klassieke stukken die allemaal een frisse look krijgen. Vaak worden er grappige aspecten toegevoegd als aanwezige kleuren en patronen. Ook wordt er samengewerkt met getalenteerde – jonge – Nederlandse ontwerpers die de visie van ons merk delen en hen een kans te bieden hun talenten aan de wereld te laten zien. Ons merk ‘&k amsterdam’ vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.

Master CardVisaiDealBancontact - MisterCashGiropay