Over &klevering

Over ons2019-03-21T10:44:32+00:00

Over Ons

&klevering is opgericht in 1992 en door de jaren heen uitgegroeid tot een smaakvol, origineel en herkenbaar woonaccessoires label. Met drie winkels en een webwinkel is &klevering een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Naast onze eigen producten bieden de winkels ook (kook)boeken, kinderartikelen en heel veel originele cadeaus van andere merken.

Vacatures

Allround medewerker Groothandel & Klevering Sales & Office – Amsterdam

Als Junior Sales Office medewerker ondersteun je het sales team (B2B). Je bent het aanspreekpunt voor (toekomstige) klanten, logistiek en verschillende partners. Diversiteit en afwisseling staan centraal. Van het verwerken van orders ga je over op klantcontact en zorg je ervoor dat het logistiek proces goed verloopt. Onze groothandel ‘&k amsterdam’ zit in een groeifase en wij zoeken een enthousiast iemand die mee helpt het klantenbestand uit te breiden en te onderhouden (relatiebeheer).

Werkzaamheden:

–         Orders invoeren

–         Administratieve afhandeling en verwerking van orders

–         Onderhouden en uitbreiden van ons (Internationale) klantenbestand

–         After sales

–         Ondersteunen van beursactiviteiten, waaronder M&O in Parijs

–         Ondersteunen van het salesteam op alle mogelijke manieren

Onze ideale kandidaat:

  • Is een enthousiast iemand op HBO- niveau of MBO-niveau met ervaring
  • Is communicatief sterk
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, derde taal (Frans) is een   pré
  • Heeft affiniteit met de markt waarin ‘&k amsterdam’ zich bevindt
  • Is een proactieve teamplayer met oog voor detail
  • Werkt graag in een dynamische omgeving
  • Is een pittig type die weet van aanpakken: “boem-boem-boem”
  • Denkt in oplossingen

Wie zijn wij?

Wij zijn een groothandel in woon- en cadeauaccessoires met een eigen label ‘&k amsterdam’. De collectie wordt ontworpen en samengesteld door ons eigen product development team. Naast de groothandel voeren wij drie winkels onder de naam &klevering in Amsterdam. Wij werken met een jong en enthousiast team en zijn altijd op zoek naar uitdagingen. Onze producten vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime junior functie op onze sales afdeling. Een functie in een creatieve, jonge en dynamische omgeving in een tof pand in Amsterdam Noord. We werken hard, maken veel lol en doen soms een beetje gek. Herken jij jezelf in deze binnendienst functie? Stuur je motivatie, CV en foto naar sales@klevering.nl

——————————————————————————————————————————————————————————————-

Verkoopmedewerker &klevering Zuid, 32 uur

Voor onze winkel &klevering Zuid zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, spontane en gemotiveerde verkoopmedewerker met gevoel voor styling voor 32 uur per week (maandag, dinsdag, vrijdag en een dag in het weekend).
Bij &klevering vind je voor ieder wat wils. Naast onze eigen producten vind je bij ons serviezen, (kook)boeken, kinderartikelen en veel originele cadeaus van andere merken.

Functie omschrijving
Als enthousiaste verkoopmedewerker zorg je er voor dat klanten zich op hun gemak voelen in de winkel. Je helpt de klanten met behulp van jouw productkennis het juiste product te kiezen. Hiernaast zorg je ervoor dat de winkel er netjes uitziet en zorg je er voor dat de producten op de juiste manier gepresenteerd worden.

Functie-eisen
Als verkooptalent ben je sociaal, vriendelijk en kan je zowel zelfstandig als in een team goed werken. Je hebt bij voorkeur al enige winkelervaring in de interieurbranche en bent flexibel inzetbaar.

Herken je jezelf hierin? Stuur je motivatie en CV naar anouschka@klevering.nl

Franchise

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers, die samen met ons de succesvolle winkelformule &klevering willen uitbreiden. Op dit moment hebben wij 3 winkels in Amsterdam, waaronder 1 franchise. Wil jij met ons meegroeien met bijvoorbeeld een winkel &klevering Haarlem, &klevering Maastricht, &klevering Rotterdam, &klevering Utrecht of &klevering … Wij werken met een 100% franchise formule, helpen je graag met het opzetten van de winkel in onze sfeer en helpen je met een startvoorraad. Ben je super enthousiast en heb je altijd al een eigen winkel willen hebben, dan is dit je kans! Mail ons met motivatie en onderbouwing naar info@klevering.nl

“Nederlands design met een twist”

B2B

Naast de &klevering winkels, hebben wij ook een groothandel met ons eigen merk ‘&k amsterdam’. Een merk dat is opgericht in 1992 met de ambitie kleurrijke, creatieve decoratie en geschenken te creëren om het dagelijkse leven thuis op te vrolijken. Karakteristiek voor het merk is Nederlands design met een twist. Moderne items worden afgewisseld met klassieke stukken die allemaal een frisse look krijgen. Vaak worden er grappige aspecten toegevoegd als aanwezige kleuren en patronen. Ook wordt er samengewerkt met getalenteerde – jonge – Nederlandse ontwerpers die de visie van ons merk delen en hen een kans te bieden hun talenten aan de wereld te laten zien. Ons merk ‘&k amsterdam’ vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.

Master CardVisaiDealBancontact - MisterCashGiropay