Over Ons

&klevering is opgericht in 1992 en door de jaren heen uitgegroeid tot een smaakvol, origineel en herkenbaar woonaccessoires label. Met drie winkels en een webwinkel is &klevering een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Naast onze eigen producten bieden de winkels ook (kook)boeken, kinderartikelen en heel veel originele cadeaus van andere merken.

Vacatures

Weekend Verkoopmedewerker &klevering

Voor onze winkel &klevering Centraal zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, spontane en gemotiveerde verkoopmedewerker voor de zondag.

Bij &klevering vind je voor ieder wat wils. Naast onze eigen producten vind je bij ons serviezen, (kook)boeken, kinderartikelen en veel originele cadeaus van andere merken.

Functie omschrijving
Als enthousiaste verkoopmedewerker zorg je er voor dat klanten zich op hun gemak voelen in de winkel. Je helpt de klanten met behulp van jouw productkennis het juiste product te kiezen en het dit vervolgens mooi in te pakken. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel er netjes uitziet en zorg je er voor dat de producten op de juiste manier gepresenteerd worden.

Functie-eisen
Als verkooptalent ben je sociaal, vriendelijk en kan je zowel zelfstandig als in een team goed werken. Je hebt bij voorkeur al enige winkelervaring in de interieurbranche en bent flexibel inzetbaar.

Herken je jezelf hierin? Stuur je motivatie en CV naar anouschka@klevering.nl

—————————————————————————————————————————-

RUNNER – Logistiek Medewerker

Voor ons magazijn in Amsterdam Noord zijn wij per direct op zoek naar een Runner. Je bent samen met een andere runner verantwoordelijk voor ontvangst en verwerken van ingekomen goederen, en het verdelen en vervoeren van de goederen naar onze winkels in Amsterdam. Het betreft een functie voor 4-5 dagen per week.

&klevering is met 3 winkels en een webwinkel een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Naast het eigen label ‘&k amsterdam’, bieden de winkels ook (kook)boeken, kinderartikelen en heel veel originele cadeaus van andere merken.

Wij bieden een functie in een kleine, creatieve en dynamische omgeving waarbij pro-activiteit belangrijk is. Je kan rekenen op een prettige, informele werksfeer, collegialiteit en er is ruimte voor eigen inbreng.

Ben je in het bezit van een rijbewijs(!), niet vies van aanpakken en kan je goed overzicht houden? Stuur je motivatie en CV naar anouschka@klevering.nl 

———————————————————————————————————————————————————————————————

“Nederlands design met een twist”

B2B

Naast de &klevering winkels, hebben wij ook een groothandel met ons eigen merk ‘&k amsterdam’. Een merk dat is opgericht in 1992 met de ambitie kleurrijke, creatieve decoratie en geschenken te creëren om het dagelijkse leven thuis op te vrolijken. Karakteristiek voor het merk is Nederlands design met een twist. Moderne items worden afgewisseld met klassieke stukken die allemaal een frisse look krijgen. Vaak worden er grappige aspecten toegevoegd als aanwezige kleuren en patronen. Ook wordt er samengewerkt met getalenteerde – jonge – Nederlandse ontwerpers die de visie van ons merk delen en hen een kans te bieden hun talenten aan de wereld te laten zien. Ons merk ‘&k amsterdam’ vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.