Over &klevering

Over ons2018-12-06T15:30:15+00:00

Over Ons

&klevering is opgericht in 1992 en door de jaren heen uitgegroeid tot een smaakvol, origineel en herkenbaar woonaccessoires label. Met drie winkels en een webwinkel is &klevering een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Naast onze eigen producten bieden de winkels ook (kook)boeken, kinderartikelen en heel veel originele cadeaus van andere merken.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Franchise

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers, die samen met ons de succesvolle winkelformule &klevering willen uitbreiden. Op dit moment hebben wij 3 winkels in Amsterdam, waaronder 1 franchise. Wil jij met ons meegroeien met bijvoorbeeld een winkel &klevering Haarlem, &klevering Maastricht, &klevering Rotterdam, &klevering Utrecht of &klevering … Wij werken met een 100% franchise formule, helpen je graag met het opzetten van de winkel in onze sfeer en helpen je met een startvoorraad. Ben je super enthousiast en heb je altijd al een eigen winkel willen hebben, dan is dit je kans! Mail ons met motivatie en onderbouwing naar info@klevering.nl

“Nederlands design met een twist”

B2B

Naast de &klevering winkels, hebben wij ook een groothandel met ons eigen merk ‘&k amsterdam’. Een merk dat is opgericht in 1992 met de ambitie kleurrijke, creatieve decoratie en geschenken te creëren om het dagelijkse leven thuis op te vrolijken. Karakteristiek voor het merk is Nederlands design met een twist. Moderne items worden afgewisseld met klassieke stukken die allemaal een frisse look krijgen. Vaak worden er grappige aspecten toegevoegd als aanwezige kleuren en patronen. Ook wordt er samengewerkt met getalenteerde – jonge – Nederlandse ontwerpers die de visie van ons merk delen en hen een kans te bieden hun talenten aan de wereld te laten zien. Ons merk ‘&k amsterdam’ vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.

Achteraf BetalenMaster CardVisaiDealBancontact - MisterCashGiropayPayPal