Mijn wishlist
Mijn winkelwagen
Blijf op de hoogte!

Klantenservice

Vacatures

&klevering Junior Merchandiser/Planner                                                                                                                          

Als Junior Merchandiser/Planner ondersteun je de Creative Buyer/ Operationeel Winkel Manager. Je ondersteunt in de breedste zin van het woord. Je zorgt ervoor dat het voorraad systeem op orde is. Dit houdt in dat je artikelen invoert, beheert en optimaliseert. Je onderhoudt contact met leveranciers en neemt verantwoordelijkheid, ziet kansen en voelt je medeverantwoordelijk voor het commerciële resultaat. Dit betekent ook dat je letterlijk de handen uit de mouwen steekt en zorgt dat de producten op tijd in de winkel liggen.

 

Taken en verantwoordelijkheden:
- Administreren van de inkopen in ons kassasysteem MPLUS
- Aanspreekpunt voor winkels over levertijden en bestelde producten
- Voorraad bewaking
- Beheersen goederenstroom naar winkels
- Contact onderhouden met leveranciers

 

Je hebt/bent:
- Minimaal 1 jaar werkervaring in een retail organisatie
- Cijfermatig inzicht
- Punctueel en administratief sterk (helikopterview en houdt makkelijk overzicht)
- Communicatief sterk zowel NL als ENG
- Analytisch
- Leuk

 

&klevering
&klevering is een begrip in Amsterdam. Naast de webwinkel zijn er drie fysieke winkels in Amsterdam waarvan 1 franchise. Vanuit de groothandel worden er woon- en cadeauaccessoires geproduceerd met het eigen label ‘&k amsterdam’. Deze producten worden verkocht bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.

Wil je een stap maken en vind je het daarbij leuk operationeel bezig te zijn? Houd je van een open, jonge & dynamische cultuur waar hard gewerkt wordt, en waarbij je met veel lol een gezamenlijk doel nastreeft? Stuur je motivatie met CV naar anouschka@klevering.nl
 

 

Verkoopmedewerk(st)er                                                                                                                                                      

&klevering Oost is een kleine winkel met een groots aanbod in de leukste straat van Amsterdam. Wij zijn voorloper in trends op het gebied van woon en cadeauaccessoires.

Wij zoeken per direct een verkoopmedewerk(st)er voor 3 dagen in de week. Ben jij klantvriendelijk, pro-actief, zelfstandig, servicegericht en heb je affiniteit met en ervaring in de retail dan is deze functie echt iets voor jou.

De functie

Je staat zelfstandig in de winkel en bent ook beschikbaar in het weekend.
Tot je taken behoren:
• Verkopen
• Kennis overdragen aan klanten over onze producten
• Bestellingen doorgeven en afhandelen
• Zorgen voor een nette uitstraling van de winkel
• Beheersen van het kassasysteem
• Openen en sluiten

Wij bieden
Het betreft een half jaarcontract voor 24 uur in de week (met mogelijkheid tot verlenging en uiteindelijk vast dienstverband) volgens de CAO Detailhandel.

Contact
Stuur je CV en motivatiebrief voor 15 januari naar oost@klevering.nl t.a.v. Blanche Defourny.
  

Oproepkracht &klevering Centraal                                                                                                                                       
Voor onze winkel &klevering Centraal zijn wij op zoek naar een leuke, spontane en gemotiveerde oproepkracht voor de zaterdag en/of zondag. In de maanden november en december eventueel een extra dag.

Als enthousiaste verkoopmedewerk(st)er zorg je er voor dat klanten zich op hun gemak voelen in de winkel. Je informeert en adviseert klanten en zorgt voor een mooie uitstraling van de producten in de winkel. Daarnaast ben je proactief, zelfstandig en flexibel.

Heb je verkoopervaring, affiniteit en enige kennis van onze producten en beschikbaar in de weekenden, stuur je motivatie en CV naar info@klevering.nl

 

Junior Sales Office Medewerker (groothandel)                                                                                                                   
Als Junior Sales Office Medewerker ondersteun je het sales team. Je bent het aanspreekpunt voor (toekomstige) klanten, logistiek en verschillende partners. Diversiteit en afwisseling staan centraal. Van het verwerken van orders ga je over op klantcontact en zorg je ervoor dat het logistiek proces goed verloopt. Je werkt mee aan lopende projecten en marketingactiviteiten en zijn we nieuwsgierig naar jouw inbreng.

Onze groothandel zit in een groeifase en wij zoeken een enthousiast iemand (m/m, m/v, v/v) die mee helpt het klantenbestand uit te breiden en te onderhouden (relatiebeheer). Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor verschillende projecten en marketingactiviteiten.
 

Wat je functie zoal inhoud:
- Onderhouden en uitbreiden van ons (Internationale) klantenbestand
- Administratieve orderafhandeling
- After sales
- Ondersteunen van marketingactiviteiten
- Ondersteunen van beursacitiviteiten
 

Functie-eisen:
Wij zoeken iemand die in de afrondende fase / net HBO is afgestudeerd of iemand met MBO en werkervaring. Onze ideale kandidaat:
- Is communicatief sterk
- Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, derde taal (Frans/ Duits is een pré)
- Heeft affiniteit met de markt waarin &k amsterdam zich bevindt
- Is een proactieve teamplayer met oog voor detail
- Werkt graag in een dynamische omgeving
 

Wie zijn wij?
Wij zijn een groothandel in woon- en cadeauaccessoires met een eigen label ‘&k amsterdam’. De collectie wordt ontworpen en samengesteld door ons eigen productdevelopment team. &klevering heeft daarnaast drie winkels in Amsterdam en een webwinkel. Wij werken met een jong en enthousiast team en zijn altijd op zoek naar uitdagingen. Onze producten vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.
 

Wat bieden wij?
Wij bieden een stage/ fulltime junior functie voor onze sales afdeling. Een functie in een creatieve en dynamische omgeving in een prachtig pand in Amsterdam Noord.

Herken jij jezelf in deze binnendienst functie? Stuur je motivatie, CV en foto naar info@klevering.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief