Mijn wishlist
Mijn winkelwagen
Blijf op de hoogte!

Nicolas Vahé

  • Nieuwste
Nicolas Vahé

Nicolas Vahé is geboren in Amiens in het noordelijke gedeelte van Frankrijk. Nicolas is opgeleid tot chef-kok en als banketbakker aan de ‘’Pic Valence’’. Een Frans restaurant met 3 Michelin sterren.
Vervolgens is Nicolas opgeleid tot chocolatier bij Daniel Giraud Valence- een wereldberoemde chocolatier -.
In 2000 kwam Nicolas naar Denemarken en begon te werken als patissier bij Falsed Kro op Funen. Vervolgens is Nicolas gaan werken bij een banketbakker bij Fakkelgarden in Zuid-Jutland.

In 2007 is Nicolas zijn eigen merk begonnen met de specialiteiten van zijn eigen recepten.
De ervaring die Nicolas heeft opgedaan als kok gaf hem een goed beeld van wat mensen willen.
Het concept van Nicolas Vahé is een combinatie van traditionele recepten, in een mix met de moderne keuken. Nicolas vindt nieuwe inspiratie over de hele wereld.
Door middel van een nauwe samenwerking met de producten van de basisproducten uit Frankrijk en Italië zorgt voor een constante hoge kwaliteit en goede smaak.
 

  • 10 per pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief