Mijn wishlist
Mijn winkelwagen
Blijf op de hoogte!

Ferm Living

  • Nieuwste
Ferm Living

Ferm LIVING is een Deens bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van producten voor in huis met een grafische touch. Het assortiment bestaat uit behang, muurstickers, textiel, keuken artikelen, een grote KIDS collectie en nog veel meer leuke dingen die de moeite waard zijn ...

Ferm LIVING is ontstaan ​​uit een grafisch ontwerpbureau in Aarhus, Denemarken, opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot het leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een ​​helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een vogeltje verward op een tak zag zitten, niet wetende welke kant hij op moest vliegen. Deze aanblik was van essentieel belang voor het besluit van Trine om haar droom waar te maken en haar eigen bedrijfje te starten. Toen ze vervolgens Ferm had opgericht wist het vogeltje precies waar het moest gaan. Dit is de reden dat zij op de de top van het bedrijfslogo zit.

Nadat Trine haar huis herdecoreerde ging het bedrijf  van grafisch ontwerpbureau naar een bedrijf dat lifestyle producten ontwerpt en verkoopt. Ze was op zoek naar een grafisch behang, maar kon het  juiste patroon niet vinden - en toen zij het gevonden had, was het veel te duur. Trine besloot, dat andere mensen dit waarschijnlijk ook ondervonden en besloot patronen voor grafisch behang te creëren tegen een betaalbare prijs. In februari 2006 kwam de eerste behangcollectie uit en sindsdien is het snel gegaan! Ferm LIVING is nu actief in vele markten over de hele wereld en heeft agenten / distributeurs in Australië, de VS, Finland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden en Japan.

  • 10 per pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief