Mijn wishlist
Mijn winkelwagen
Blijf op de hoogte!

Donna Wilson

  • Nieuwste
Donna Wilson

Donna Wilson richtte haar bedrijf in 2003 op na het maken van vreemde gebreide wezens voor haar laatste show aan het Royal College of Art in Londen. De wezens raakten meteen uitverkocht en sindsdien heeft ze haar bedrijf opgebouwd door het ontwerpen en maken van een verzameling van kussens, luxe dekens van lamswol en diverse producten voor jou en je huis.

Donna, die oorspronkelijk afkomstig is uit Schotland, runt een studio en atelier in Londen. Haar hardwerkende team breit, naait, verpakt en verzendt  producten aan particulieren en design winkels over de hele wereld - welgeteld 25 landen!

Gepassioneerd door het creëren van producten waar mensen zich mee kunnen binden, is de studio in voor het maken van dingen die onze klanten koesteren. Ze maken gebruik van diverse in Groot-Brittannië gevestigde fabrikanten en leveranciers om hun vakmanschap te behouden.

In 2010 won Donna de begeerde onderscheiding van 'Designer van het Jaar' op de Britse Elle Decoration Design Awards. Ze vertoonde onlangs een solo show van gebreide sculpturen en schilderijen, getiteld 'Endangered Species', aan het Yorkshire Sculpture Park en heeft vele andere spannende projecten gepland voor de toekomst.

  • 10 per pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief